Prajitura cu mere si iaurt

de ralu_ca in Prajituri, 7 Feb 2015 | 19174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 600 g iaurt
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 100 ml lapte dulce
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta vanilie
  • 50 g nuca
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu alimentar
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si iaurt:

Merele se rad, apoi se scurg de zeama.

Intr-un vas am mixat uleiul si zaharul, apoi adaug si iaurtul si mixam pana se topeste zaharul. Se adauga faina, esenta, laptele, zaharul vanilat si bicarbonatul stins in otet.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, am turnat jumatate din compozitie, apoi un strat de mere (amestecate cu nuca si scortisoara) si deasupra compozitie. 

Se introduce la cuptor si se lasa pana se rumeneste.

Se portioneaza rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si cardamon